Følgere

Translate

torsdag 28. februar 2013

Herrekort / man's card

Da Simon says stamp and show publiserte denne ukens utfordring "the stamp you love (but don't use)" kjente jeg at jeg ble ivrig. For er det noe jeg har så er det masse stempler som jeg ikke har funnet ut hvordan jeg skal bruke. Jeg har bestemt meg for at denne uken skal jeg i alle fall bruke et stempel jeg ikke har brukt før, på hvert prosjekt :-)
I got really exited when Simon says stamp and show published this weeks challenge "the stamp you love (but don't use)". I have so many stamps that i haven't found a use for. I have decided that i will use at least one stamp that i haven't used before, on every project this week :-) 
 På dette kortet har jeg brukt et gitarstempel fra North star stamp som jeg kjøpte for ca 1/2 år siden, men som jeg ikke har fått brukt enda. Elvisstemplet kjøpte jeg på Bikuben i november, og jeg synes det er skikkelig kult. 
On this card i used a gitarstamp from North star stamp that i bought about six months ago, and haven't found a use for. I bought the Elvis Stamp at Bikuben in november, and i think it's really cool.

Challenges:
Simon says stamp and show
Simon says stamp
North star stamp

2 kommentarer:

  1. This is lovely :) What a fabulous design, I love it. Thank you for joining us over at the Simon Says Stamp challenge, hugs, Dawny x

    SvarSlett
  2. This is stunning! Thanks so much for joining us at Simon Says Stamp and Show this week! - Ashli :)

    SvarSlett

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)