Følgere

Translate

søndag 1. januar 2017

Topp 10 2016


Da er vi ved veis ende i 2016 og jeg skal nå oppsummere scrappeåret mitt. Tidligere har jeg publisert en topp 10-liste der jeg har tatt med de prosjektene jeg selv har vært mest fornøyd med, men i år har jeg latt tallene tale for seg selv, og har valgt ut de blogginnleggene fra 2016 som har fått flest sidevisninger.

Nr 10
I slutten av april postet jeg dette innelegget der jeg viste fram fire konfirmasjonskort jeg hadde laget på bestilling. Her ser dere et av de.


Nr 9
Dette er et rimelig fersk innlegg som jeg postet nå i midten av desember. Jeg lot meg inspirere av desember-mood-boradet hos Maja design og laget dette kortet.


Nr 8
Jeg fikk en del bestillinger på eksplosjonsbokser til dåpsbarn i vår og nr. 9 på lista er den siste av de fire. Hele innlegget kan leses her. Denne boksen var gjerne litt spesiell pga den flettede ballongen. Link til tutorial på den finnes i innlegget.


Nr 7
Nr 7 på lista var litt spesielt, for i det innlegget kom jeg med en stor nyhet som jeg var svært stolt over, nemlig at jeg hadde fått plass på designteamet til Copic Marker Norge. Det var skikkelig stort for meg å få den tilliten. Her er mitt første bidrag i CMN-bloggen.


Nr 6
På sjetteplassen finner vi årets kort til min pappa. Dette var et kort der jeg brukte et bilde som min onkel hadde tatt på en "bil-kirkegård" og som jeg synes passet perfekt til et maskulint og røft kort. Scrappeåret 2016 startet også med at jeg fikk plass i et annet designteam, nemlig Kaboks sitt designteam. Så dette kortet ble også publisert på designteamets blogg. 


Nr 5
I juni fylte min bror år og jeg skulle gi ham gavekort eller penger (husker ikke helt...). Men det er jo så kjedelig med en konvolutt, så jeg bestemte meg for å lage noe annet. Og jeg hadde nettopp oppdaget Primas Rust Paint og måtte selvsagt prøve den på en pappkoffert som jeg hadde hatt liggende lenge. Effekten ble ganske kul. Hele innlegget og masse flere bilder kan du se her.


Nr 4
På plass nr. 4 finner vi et ekte tryllekort. Dette var skikkelig gøy å lage og jeg kommer nok til å lage flere slike. Tutorial til hvordan det lages og mange flere bilder finner du i det opprinnelige innlegget.


Så over til pallen

Nr 3
Bronseplassen går til et kort og en tutorial som jeg selv ble veldig fornøyd med, selv om det er et kort som er laget til en litt vanskelig anledning. Dette kortet fikk min onkel og hans familie i forbindelse med at min fetter på 18 år brått ble revet fra oss i en motorsykkelulykke. Gå gjerne inn på innlegget for å se tutorialen.


Nr 2
Sølvplassen går til årets bunadsproduksjon. Hver vår når det nærmer seg konfirmasjonstid strømmer det inn bestillinger på bunadskort og i 2016 fikk jeg faktisk bestilling på en del bunader som jeg ikke hadde laget før, og det er jo alltid litt utfordrende og gøy.


Nr 1
Førsteplassen og gullet går faktisk til, kanskje litt overraskende, det nyeste innlegget på bloggen min: nemlig det nye scrapperommet mitt. Ta gjerne en titt, hvis du ikke har fått med deg dette innlegget :-)


Da ønsker jeg dere alle et fantastisk nytt år!

1 kommentar:

  1. Så gøy at du har laget lista etter antall sidevisninger, artig vri :))
    Ønsker deg et Godt Nyttår og gleder meg til å følge deg også dette året!
    Er mektig imponert over alt det flotte du lager og den utrolige fargeleggingen din :))

    SvarSlett

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...