Sider

torsdag 21. januar 2021

Slimline shaker card (DT SG)

🐣 

Å nĂ„ har jeg kost meg skikkelig med noen fantastisk herlige griser fra Aall & Create. Jeg fargela de for en god stund siden og endelig har de fĂ„tt plass pĂ„ et kort.


Da jeg kjĂžpte den slimline-diesen fra Pink Fresh Studio tenkte jeg at den mĂ„ jo vĂŠre perfekt til Ă„ lage shakerkort med, og ja den fungerer veldig fint til det. Jeg har brukt shakerbokser fra My Favorite Things som🐣 passer fint inni hullene i diesen. Forsiden er enkelt pyntet med noen tekster fra Kort & Godt og noen smĂ„ sommerfugler. Jeg Ăžnsket at grisene skulle fĂ„ mest mulig fokus og dermed valgte jeg Ă„ pynte ganske lite utenom. Inni shakerboksene har jeg brukt Prills Express O Yourself, glitter og paljetter fra Kort & Godt.

Grisene er stemplet med Memento Desert Sand og er fargelagt med fĂžlgende Copic Markers:
 Gris: E0000, 000, 00, 01, 93
GjĂžrme: E53, 55, 57, 59
Bakgrunn: E50, 51


Tekstenen er fÞrst embosset med sticky embossingpulver fra Ranger fÞr jeg har lagt folie i rosegull over, som festet seg i embossingen. Jeg har nettopp kjÞpt dette embossingpulveret sÄ jeg mÄtte prÞve og feile litt. Det jeg fant ut var at det bare er klissete sÄ lenge det er varmt, sÄ man mÄ vÊre litt snar for Ä fÄ noe til Ä feste i det. Man kan gjerne embsosse bare litt om gangen slik at man rekker Ä feste folie eller glitter fÞr det blir kaldt.

🐣

PÄ innsiden har jeg brukt emossingpulveret sammen med glitter pÄ en diecuttet tekst fra Papirdesign og en fra Kort & Godt. Det runde tekststemplet er fra Kort & Godt.


Da Þnsker jeg dere en strÄlende torsdag

Kristina

🐣

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter alltid pris pÄ at du legger igjen en kommentar :-)