Sider

fredag 18. oktober 2024

Et høst/halloween-kort (DT SD)


Her er mitt andre bidrag til denne månedens utfordring hos Scrappegarasjen. Av en eller annen grunn elsker jeg å fargelegge gresskar, og jeg elsker å lage høstkort. Så da ble det begge deler.


På dette kortet har jeg virkelig blandet gammelt og nytt. Rammedisene er nyheter fra StudioLight, mens arkene fra Maja design og Gratulerer-diesen er kjempegamle. Gresskarene nedi hjørnet er laget av puncher med eggform og noen blader fra en gammel Kort & Godt-dies.
Motivet er sammensatt at tre digi-stamps fra Make it Crafty som desverre er nedlagt. Jeg har fargelagt med Copic Markers og dette er fargene jeg har brukt:
Gresskar: Y11, YR21, YR27, E07, E29, BG93, 96, 99, T7
Gjerde: E41, 43, 44, 47
Bakgrunn: RV99 og activator sammen med en bit av et gammelt frotte-håndkle.
«Gulv»: E41, 43, 44, 47, YR21



Motivet er satt oppå en flapp som holdes sammen med magneter. Og under her har jeg brukt dies fra Papirdesign og stempler fra Mathia design og Kort & Godt som er stemplet på en litt gul vellum. Jeg har brukt Vintage Pearl embossingpulver fra Ranger.


 På innsiden har jeg brukt den nye gavekort-lomme-diesen fra Papirdesign og et høststempel fra Mathia design. Og på høyre side er det et skrivefelt. 

Da ønsker jeg dere en strålende og kreativ dag

Kristina 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)