Følgere

Translate

torsdag 28. januar 2016

Shaker-kort til ei konfirmantfrøken

Jeg skulle egentlig pakke til Papirfesten, da en ide poppet ned i hodet mitt, og jeg bare måtte prøve den ut. Denne månedens utfordring hos Ett Trykk er shaker-kort og jeg har lenge grublet på hva jeg skulle lage. Har jo bare laget et shaker-kort tidligere. Så kom ideen om å bruke denne siluett-diesen fra Kort & godt som jeg var så heldig å vinne på en giveaway i høst.


For lenge siden  kjøpte jeg flere bokser med mange rom i med paljetter i forskjellige farger på Søstrene Grene, bare for å få boksene. Men jeg har ikke klart å kaste paljettene, selv om jeg aldri bruker dem. Nå fant jeg ut at de er jo supre å bruke i shaker-kort!



Tekststemplet og swirl-stemplet jeg har brukt rundt kantene er fra North Star Design og arket er fra Maja design. Sommerfugl-diesene er fra Joy! Crafts og banneret er fra DieNamics.



Jeg leverer dette kortet til følgende utfordringer:

Maritimt herrekort

Her er et herrekort med maritimt tema som jeg laget til skisseutfordringen i oktobernummeret av Ett trykk.


Alle stemplene både tekster og kompassrose er fra North Star Design. Bildet er fra Pixabay.com. Arkene er fra Papirdesign og StudioLight. Kompassrosen i metall er fra Korthobby.


Bildet er limt på kortbasen (den grå kartongen) så har jeg stanset hull i de to arkene som ligger oppå og de er festet med skumputer, for å få dybde. Gluggen er laget ved at jeg har stanset ut flere sirkler i kartong og limt de oppå hverandre slik at de ble tykkere, så har jeg svertet kanten med Versamark embossingpute og strødd Liquid platinum embossingpulver, som er smeltet med varmepistol.



mandag 25. januar 2016

Strekk deg etter stjernene

Ok, vi er i slutten av januar, men det er ingenting i veien for å begynne på konfirmasjonskortene allerede nå. Tiden går fort og før vi vet ordet av det er vi midt i konfirmasjontiden.
image
Da jeg så dette stemplet fra kaBoks tenkte jeg at det må være som laget for chalkboardteknikken. Og så synes jeg at teksten passer fint på et konfirmasjonskort. Til konfirmanten er en die fra kaBoks.
image
Og til den teksten måtte det jo pyntes med litt glitter og stjerner :-) Starburst-dien er fra Joanna Sheen, og stjernene er de som ble til overs. Arket er fra Autentique.
image
En kjapp forklaring på Chalkboardteknikk:
Først stempler en og embosser med hvitt embossingpulver på sort kartong. Så stempler man en gang til med hvit chalk ink litt til siden for det man stemplet først slik at man oppnår en skyggeeffekt. Til slutt stryker man litt chalk ink over det hele med papir eller en klut slik at det ser ut som en uvasket tavle.
image

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en kjempefin uke!

Jeg leverer dette til følgende utfordringer:
Kort o Mania: tekst som hovedmotiv
Kreativ Scrapping: alt er lov

torsdag 21. januar 2016

Staffelikort av toffiefee-eske

Dette "kortet" / esken, laget jeg faktisk på forrige Papirfest, i september! Men siden jeg laget det til desembernummeret av Ett Trykk og det ble publisert der, kunne jeg ikke publisere det før nå.


Alle stemplene på denne er fra North Star Design. Motivet er fargelagt med copics, men jeg har glemt å skrive opp hvilke farger jeg har brukt....


Ellers har jeg brukt ark  fra Kort og Godt, snøfnuggdies fra kaBoks, dies fra Spellbinders og Wild Rose Studios.



Jeg leverer dette til følgende utfordringer:


søndag 17. januar 2016

Penny synger / Penny's singing

I dag har jeg koset meg på scrapperommet. Jeg fikk en bestilling tidligere i uken på et konfirmasjonskort til ei musikalsk jente som er kjempeflink til å synge. Jeg ville ha et motiv av en syngende jente på forsiden, men fant ingen digistamps jeg likte skikkelig godt. Så da fant jeg ut at Make it Crafty-motivet Penny Shopping kunne gjøres om til Penny synger. Jeg beskjærte motivet og photoshoppet inn en mikrofon i motivet. 
Today I had some fun in my craftroom. Earlier this week I got a request for a confirmation card for a musical girl whos a really good singer. I wanted to use an image of a singing girl on the front, but after searching the web I couldn't fint a suitable digistamp. Then I realized that the Make it Crafty image Penny shopping could be transformed into Penny Singing. I cropped the image and photoshopped a microphone into the image.


På dette kortet har jeg brukt ark fra Kort & godt, tekststempler fra North Star Design, motivet er som sagt fra Make it Crafty, blomster fra Wild Orchids og North Star Design og dotter fra Papirdesign.
Here I've used papers from Kort & godt, text stamps from North Star Design, the image is as I said earlier from Make it Crafty, flowers from Wild Orchids and North Star Design and enamel dots from Papirdesign.


Diesene på dette kortet er fra Spellbinders, Marianne design, DieNamics og Memory Box.
The dies are from Spellbinders, Marianne design, DieNamics and Memory Box.


Motivet er fargelagt med Copics og jeg har brukt følgende farger:
The image is colored with Copics and I used this colors:





Jeg leverer dette til følgende utfordringer / I'm entering the following challenges:
Kreativ scrapping: alt er lov
Scrappegarasjen: bruk norske produkter


mandag 11. januar 2016

Mitt første DT bidrag hos kaBoks

I dag er det min tur å blogge for kaBoks. Dette er mitt første DT bidrag :-)


Jeg har laget et forholdsvis enkelt nyttårskort. Jeg har flere "God Jul"-dies, men jeg har ikke noen som sier "Godt nyttår", så da må man være litt kreativ, og når man har et så fint alfabet som kaBoks-alfabetet, er jo ikke det noe problem. Det er jo fantastisk at dette alfabetet også inneholder æ, ø og å!


Arket jeg har brukt på dette kortet er fra Maja designs kolleksjon A gift for you.



Stjernene og Klem er diekuttet i glitterfilm som er limt på mosegummi, slik at de får litt mer dimensjon.




søndag 10. januar 2016

Alt er lov hos North Star Design

Da er vi kommet til 10. januar og det er klart for en ny utfordring hos North Star Design. Vi starter det nye året med en rimelig grei utfordring: ALT ER LOV med min et produkt fra NSD. 

Mitt bidrag denne gangen er et litt maskulint kort, som jeg laget for en god stund siden, men som jeg ikke har publisert her siden fokuset mitt i det siste, har vært jul...

Både bildet og teksten er fra North Star Design.


Ellers har jeg brukt gear-dies fra MemoryBox og Star Bursting die fra Joanna Sheen. Alle diekuttene er kuttet ut i sort Bazzill og embosset med klart embossingpulver for å får de mere skinnende. Skrue-bradsene er egentlig metallfarget, men jeg har varmet de med varmepistolen og dyppet de i sort embossingpulver, mens de fortsatt var varme, og så varmet jeg de litt til for at pulveret skulle smelte.