Følgere

Translate

torsdag 28. mars 2024

En bretteboks med stjernelokk


Ideen til denne boksen fant jeg hos Hobby og Interiørgleder som har hatt en online-kurs i å lage en slik boks. Jeg har ikke deltatt på det kurset, men har studert bildene og kommet fram til min måte å lage en slik på. Jeg er ikke sikker på om det er samme framgangsmåte som på kurset, men det spiller ingen rolle for meg, jeg er fornøyd med resultatet. Kurset er fortsatt tilgjengelig i nettbuikken deres. 


Jeg har brukt mønsterark og klippeark fra Craft O´Clock, diverse blomster, tekstdie fra Kaboks og tekststempler fra Norsk Stempelblad.


Rammen jeg har brukt til panelene med tekster på, er en die fra Studiolight.


Alle teksten er embosset med hvitt superfint embossingpulver.
 

Da ønsker jeg dere en superkreativ skjærtorsdag

Kristina 


Brettekort til ei god venninne med KI-generert bilde

 

Det er mulig jeg er seint ute, men jeg har nylig oppdaget muligheten for å lage bilder med kunstig intelligens, og det er jo så gøy. Det er bare fantasien og ens evne til å beskrive et bilde med ord som setter begrensingene. Jeg har brukt Bing.com for å lage bildet på dette kortet.


Jeg har brukt mønsterark fra Maja design, masse forskjellige blomster og tekstdie fra Kaboks og Kort & Godt.. 


Dette er en veldig enkel bretteteknikk som gjør veldig mye ut av seg.


Da ønsker jeg dere en superfin langfredag

Kristina 


fredag 15. mars 2024

God påske (DT CMN)


Vi har kommet til midten av mars allerede og det er ikke lenge til påske. Denne månedens utfordring hos Copic Marker Norge er «natur», og det kan jo tolkes i mange retninger. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg landet på påsketema, men for meg henger påsken og natur tett sammen.


Denne gangen har jeg valgt å bruke et «egetprodusert» motiv, det er KI-generert (altså kunstig intelligens).  Motivet er egentlig satt sammen av to KI-genererte bilder, kalven er et bilde for seg selv, som jeg har satt sammen med barna i egget.
Jeg har brukt følgende farger:
Hår gutt: E41, 44, 47
Hår jente: E11, 13, 15, 18
Gult: Y11, 13 og V01 (for skygge, under Y13)
Lilla: BV000, 02, 08, 13, V25
Hud: E000, 00, 04, 11, 21
Grønt: G40, 99, YG61, 63
Egg: W00, 0, 1, 3
Kalv: E23, 25, 27, 29, snute: E00, 04, R02


Mønsterarkene jeg har brukt er kjempegamle Maja Design-ark og begge tekstdiesene er fra Papirdesign. Det lille egget med føtter stikkende ut, er dies fra Gummiapan.



Da ønsker jeg dere en strålende mars-helg som forhåpentligvis bader i sol

Kristina