Følgere

Translate

mandag 16. mai 2016

Til verdens beste pappa (DT Kaboks)


Da er det igjen mandag og det er min tur til å inspirere i kaBoks-bloggen. Denne gangen har jeg lyst å vise dere et litt røft kort som jeg laget til pappas bursdag i april. Da jeg fikk die-settet "Verdens beste" visste jeg med en gang at det skulle brukes på pappas bursdagskort, for i mine øyne er han verdens beste. Han er alltid der for meg, og jeg kan snakke med ham om alt. 


På dette kortet har jeg valgt å bruke et bilde som min kjære onkel Terje (min pappas bror) har tatt, selvfølgelig med tillatelse. De har begge en stor lidenskap for fotografering og dette syntes jeg gav kortet et litt mer personlig preg.  Flere fantastiske fotografier som min onkel har tatt, kan dere se her: Catchinglight 


Pappadiesen passer jo selvfølgelig perfekt sammen med verdens beste-diesene. På innsiden har jeg embosset teksten "Du er ankeret mitt" for den syntes jeg passet så bra, da pappa er nettopp det.
Ellers har jeg brukt ark fra Autentique, metallpynt fra Tim Holtz og Maya Road og selvfølgelig Gratulerer-diesen med skygge fra kaBoks.


Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en kjempefin 2. pinsedag og ikke minst nasjonaldag i morgen. 

2 kommentarer:

  1. For et kjempe fint bursdagskort :) Kan tenke meg at pappaen din ble kjempe glad for kortet. Ha en kjempe fin pinse! Veronique

    SvarSlett
  2. Flott og røft bursdagskort!
    Fine detaljer du har brukt!
    Skjønner godt du måtte bruke det stilige bildet som motiv, det er perfekt til kortet ditt :))

    SvarSlett

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)