Følgere

Translate

onsdag 17. april 2024

Kort til en veldig sprek 90-åring

 

I fjor høst var det ei meget sprek dame som fylte 90 år, og jeg kunne da ikke tenke meg et mer passende motiv enn denne herlige dama. Motivet er fra ei FB-gruppe som jeg ikke husker navnet på nå.


Jeg har brukt ark fra Maja Design, noen ferdige blomster og noen laget av Heartfelt-sett, tekstdie fra Papirdesign og tall-dies fra Tim Holtz.
På innsiden har jeg brukt et nydelig tekststempel fra Papirdesign.


Da ønsker jeg dere en strålende og kreativ dag

Kristina 



mandag 15. april 2024

Lets go shopping (DT CMN)

 

I dag er vi halvveis i april og det er på tide med ny inspirasjon til denne månedens utfordring hos Copic Marker Norge, der det valgfrie teamet er «klær». Når jeg tenker på klær går tankene automatisk videre til shopping, så det er slik jeg har valgt å tolke det temaet ;-)


Motivet er et stempel fra Colorado Craft Companys Lovley Legs-kolleksjon. Jeg har brukt følgende farger på motivet:
Lilla: BV08, V12,15,17
Grønt: YG03, 17, 67 og G29
Blått: B91, 93, 95, 97, 99
Hud: E000, 00 11, 21

Jeg har brukt ark fra Maja Designs «Fika»-kolleksjon, dies fra Papirdesign, Kort & Godt, DieNamics, Quick Cut og Crealies.


Da ønsker jeg dere en strålende og kreativ dag

Kristina 

lørdag 13. april 2024

Bursdagskort til ei venninne med KI-gererert bilde


Jeg må få lov å si at å lage bilder med KI er bare sååååå gøy, og så er det så herlig at man kan lage et bilde som passer til mottaker og ikke minst som har riktige farger ifht mønsterarkene man ønsker å bruke. Her har jeg latt fargene på mønsterarkene bestemme hvilke farger som skulle være på bildet. Helt genialt. Og som jeg skrev i et tidligere innlegg, jeg ELSKER mørk blått og rosa i kombinasjon!


Foruten bildet har jeg brukt ark fra StudioLight, tekstdies fra Papirdesign, banner-dies fra DieNamics, og tekststempel fra Norsk Stempelblad.


Baksiden er helt enkel.


Måtte dere få ei fantastisk helg

Kristina 

torsdag 11. april 2024

Bursdagskortet til pappa fra 2022

 

Det nærmer seg pappas bursdag så da må jeg kanskje være ajour med hans bursdagskort fra tidligere år, og det siste som gjenstår er kortet fra 2022.


På dette kortet har jeg brukt et fotografi som han har tatt i nærheten av hytta si, et sted som er hans paradis.


Ellers har jeg brukt ark fra Papirdesign, «Dagens mann»-die fra Kort & Godt, «Verdens beste»-die fra Kaboks. Sirkelen på forsiden er en chipboard fra SnipArt.


På innsiden har jeg laget en lomme for et gavekort.


Da ønsker jeg dere en kreativ dag

Kristina 

tirsdag 9. april 2024

En bursdagstag til min niese

 

Jeg jobber videre med å få publisert prosjekene mine her på bloggen min. I dag kan jeg by på en bursdagstag som jeg laget til min niese til hennes bursdag i fjor sommer.


Jeg bare elsker kombinasjonen mørk blått og rosa, så denne arkserien fra Mintay traff meg bare rett i hjertet. Jeg har brukt stempler fra Kort & Godt som jeg har embosset.


Tekstdien er fra Papirdesign og kvistene er fra Kort & Godt og tagdiesene er fra StudioLight.


Da gjenstår det for meg å ønske dere en kreativ dag

Kristina 


søndag 7. april 2024

Gratulerer med nytt hjem

 

I fjor høst flyttet ei god venninne inn i ny bolig, og da måtte jeg jo lage en liten «gratulerer med nytt hjem»-hilsen til henne på flyttedagen.


Jeg har laget en tag, og har brukt tag-dies fra Crealies, hus-dies fra Tim Holtz og gratulerer-dies fra Kort & Godt. Teksten er også fra Kort & Godt. Arkene og utklippene er fra StudioLight.


På baksiden har jeg festet en stor binders for å kunne sette den fast med. Jeg har ikke pyntet baksiden så mye for jeg ønsket å ha plass til å skrive på.


Som innflyttingspresang hadde jeg dyrket fram en plante fra en avlegger som hun fikk i en passende potte.


 Da ønsker jeg dere en strålende og kreativ søndag

Kristina 


onsdag 3. april 2024

Et album fra en tur til Krakow

 

Våren 2023 var det igjen tid for en jentetur, og jeg og fire venninner dro til Krakow. Fortsatt var det direkterutene fra Torp som var styrende for reisemålet.


Jeg har brukt samme utgangspunkt på dette albumet som albumet fra Manchester-turen, med noen små variasjoner. K’en på forsiden er et KI-generert bilde laget i Bing. Arkserien jeg har brukt her er «Felicia» fra Craft O’ Clock, både ark og klippeark. Ordet Krakow er stanset ut i glitterkartong fra Sizzix med et alfabet fra Kaboks. Tallene på siden er embosset med Wow embossingpulver Monserrat.


Jeg gjør som på det andre albumet og legger ved en filmsnutt her for å vise hvordan det ser ut på innsiden.


Håper det har en superfin dag 

Kristina 


mandag 1. april 2024

Et album fra en tur til Manchester

 

Høsten 2022 dro jeg og tre venninner på jentetur til Manchester. Hvorfor vi landet på Manchester vet jeg ikke helt, annet enn at det går direktefly fra vår nærmeste flyplass, Torp. Ingen av oss intersserer oss for fotball… Det var et ønske om å besøke Lavinia sin butikk i Ruthin, Wales, og Manchester var ikke så langt unna, ca 1 time og 30 minutter med bil.


Jeg har laget andre typer album før, men dette formatet passet meg veldig godt. Det var hun ene som var med på denne turen som hadde laget et tilsvarende album for egne mål og gjøremål for 2024, og jeg valgte da å herme etter den ideen, men å bruke den til bilder fra turen vår i stedet.

Manchester har et symbol som går igjen i hele byen, og det er bien. Det henspeiler seg på at det er en arbeiderby, altså working bee. Jeg har derfor valg å bruke den fine papirserien Tell the Bees fra Craft Consortium. Jeg har nesten bare brukt ark fra 6x6-blokken, og jeg har fortsatt ark igjen.

Sugerrørene jeg har brukt på forsiden fikk vi/stjal vi der borte :-)


Hele albumet er basert på formatet 6 x 6 inch. Ryggen på dette albumet er 1 inch bred. Den ble litt i smaleste laget slik at neste album skal ha en bredere rygg.


På baksiden har jeg brukt et KI-generert bilde som jeg har «laget» i Bing.com.

For at dette blogginnlegget ikke skal bli flere mil langt med en million bilder har jeg filmet mens jeg går igjennom albumet.


Da håper jeg dere fikk litt inspirasjon

Kristina 




torsdag 28. mars 2024

En bretteboks med stjernelokk


Ideen til denne boksen fant jeg hos Hobby og Interiørgleder som har hatt en online-kurs i å lage en slik boks. Jeg har ikke deltatt på det kurset, men har studert bildene og kommet fram til min måte å lage en slik på. Jeg er ikke sikker på om det er samme framgangsmåte som på kurset, men det spiller ingen rolle for meg, jeg er fornøyd med resultatet. Kurset er fortsatt tilgjengelig i nettbuikken deres. 


Jeg har brukt mønsterark og klippeark fra Craft O´Clock, diverse blomster, tekstdie fra Kaboks og tekststempler fra Norsk Stempelblad.


Rammen jeg har brukt til panelene med tekster på, er en die fra Studiolight.


Alle teksten er embosset med hvitt superfint embossingpulver.
 

Da ønsker jeg dere en superkreativ skjærtorsdag

Kristina 


Brettekort til ei god venninne med KI-generert bilde

 

Det er mulig jeg er seint ute, men jeg har nylig oppdaget muligheten for å lage bilder med kunstig intelligens, og det er jo så gøy. Det er bare fantasien og ens evne til å beskrive et bilde med ord som setter begrensingene. Jeg har brukt Bing.com for å lage bildet på dette kortet.


Jeg har brukt mønsterark fra Maja design, masse forskjellige blomster og tekstdie fra Kaboks og Kort & Godt.. 


Dette er en veldig enkel bretteteknikk som gjør veldig mye ut av seg.


Da ønsker jeg dere en superfin langfredag

Kristina