Følgere

Translate

mandag 29. april 2019

Frøken fin


Jeg må si at jeg holdt lenge igjen før jeg kjøpte slike kortdies fra StudioLight. Mange rundt meg hamstret og var helt i ekstase, men jeg skjønte ikke helt vitsen med dem. Til slutt gav jeg etter og kjøpte et par, og jeg må innrømme at jeg elsker dem. De er jo kjempefine.


Tekstdiesene, halvperlene og arkene er fra Papirdesign, de små blomstene og den ovale diesen er fra Kort & Godt, blad-diesen er fra Cheery Lynn og de lilla blomstene er laget av stempel- og diesett fra Heartfelt Creations.


Jeg leverer dette til følgende utfordringer:

Da ønsker jeg dere en fantastisk mandag

lørdag 27. april 2019

Årets bursdagskort til pappa


Forrige lørdag, selveste påskeaften, fylte min kjære pappa 66 år. Og slik ble årets kort til ham. Denne gangen ble det et rammekort med røffe mønsterark fra Recollections. Tutorial på rammekort eller shadowbox card som det også kalles, finner du HER.


Forøvrig her jeg brukt diverse metallpynt, klokke fra Prima og stempler fra Norsk Stempelblad. 


Da ønsker jeg dere en strålende helg


torsdag 25. april 2019

Til en fin fyr (DT K&G)


Det er jo alltid gøy å leke med nyheter som kommer, men man må jo også bruke de gode gamle lekene også. Det har jeg gjort denne gangen, de fleste produktene på dette kortet begynner å bli litt gamle. men ikke desto mindre fine :-) Dette kortet er laget som et DT-birdag for Kort & Godt og alle produktene er derfra. 
Kortet er 6" x 6"


Dette kortet laget jeg til en skisseutfordring på vårens Papirfest i Stavanger.


Da ønsker jeg dere en strålende dag


mandag 22. april 2019

Konfirmasjonskort til en Marcus og Martinus-fan

 

Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne lage et konfirmasjonskort med Marcus og Martinus på, og det lot seg jo selvsagt gjøre. Det er jo fine gutter som tar seg godt ut på et kort. Bildet fant jeg ved et google-søk. 


Arkene er fra Papirdesign, tekstdiesen, perlene og bølgekanten er fra Kort & Godt, jeanslomme-diesen og stemplet er fra StudioLight, kvadrat-diesen er fra Cottage Cutz og bladene er fra Cherry Lynn.


Tekstdiesen på innsiden er fra Papirdesign og stemplet er fra Norsk Stempelblad. Begge bukselommene er stanset ut av dies fra StudioLight, stemplet et jeans bakgrunnsstempel oppå, og så har jeg fremhevet detaljer med en Copic-tusj, hvit fargeblyant og gullpenn.


Lommen på innsiden er selvsagt en pengelomme :-)


Jeg leverer dette til følgende utfordringer:

Da ønsker jeg dere en strålende mandag


lørdag 20. april 2019

Kort med tags


Jeg har som mange andre kastet meg over disse diessettene fra StudioLight som stanser ut kort og tilhørende paneler. Her er en av variantene jeg har kjøpt av disse settene.


På dette kortet har jeg valgt å lime igjen sidene med en bit kartong og laget en tag som går inn i bunnen, og en som går inn på toppen.

Jeg har brukt ark og doily-dies fra Papirdesign, blomster-og diesett fra Kort & Godt for å lage de store blomstene, gratulerer-dies fra Kaboks og et motiv fra Emmanuelle Colin.


Motivet er fargelagt med følgende Copic Markers:
Blomster: R81, 83, 85, 89
Hud: E000, 00, 04, 11, 21
Hår: E50, 53, 55, 57


Den store tagen på bunnen har fått et stempel fra Kort & Godt embosset med hvitt embossingpulver.


Og den lille tagen på toppen er stemplet med et tekststempel fra Papirdesign og sommerfugl-stempler fra Kort & Godt. Jeg har brukt gavekort-diesen fra Papirdesign for å lage en kile til gavekort.

Jeg leverer dette kortet til følgende utfordring:


Da ønsker jeg dere en strålende påskeaften


torsdag 18. april 2019

Kort med kork (DT K&G)


Har dere sett alle korkproduktene som er kommet fra Kort & Godt nylig? Her har jeg brukt noen av dem i alle fall, på et konfirmasjonskort til gutt. Jeg syntes det gir et røft og tøft utseende som passer til litt mer maskuline kort. Sugerørene har egentlig hvite prikker, men jeg syntes det ble litt for hardt på dette kortet, så prikkene er farget med en tusj slik at de ligner litt mer på korkfargen :-) 

Dette kortet er laget som et DT-bidrag for Kort & Godt og alle produktene er dermed derfra.



Da ønsker jeg dere en strålende påske

tirsdag 16. april 2019

Rustet kort


Jeg har laget en god del kort i det siste, men dette kortet laget jeg faktisk på høstens Tønsbergtreff der en av oppgavene var denne fargeutfordringen:

Inspirert av disse fargene, ble dette kortet til :-) 



Ark og motiv er fra StudioLight og tekstdiesen er fra Kort og Godt. Metallpynten har fått en omgang med rustmaling fra Prima.


Teksten på innsiden er fra Norsk Stempelblad.


Da håper jeg dere får noen fantastiske påskedager i nydelig påskevær


lørdag 13. april 2019

Hei snuppa


Denne ukens siste kort ble også laget på Papirfesten i Stavanger i mars. 


Igjen har jeg brukt ark fra Maja Design og stempler fra Kort & Godt. Klokkediesen er fra Graphic45 og blomsten er laget av stempel- og diessett fra Kort & Godt. Kvadratdiesen jeg har brukt på innsiden er fra Cottage Cutz.


Da håper jeg dere får en super helg.


torsdag 11. april 2019

Gratulerer med dagen i lilla


Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg syndet litt på blogging-fronten i det siste og har litt å ta igjen. Dette kortet laget jeg til en skisseutfordring på Papirfesten i Stavanger i mars.


Her har jeg brukt ark fra Maja Design, stempler, tråd, roser og bannerdies fra Kort & Godt, og har laget blomster av dies fra Heartfelt creations.


Stemplet og vimplene på innsiden også fra Kort & Godt.

Takk for at dere titter innom og jeg ønsker dere en strålende torsdag


tirsdag 9. april 2019

Til en guttekonfirmant


Jeg har jo vært på en del treff i vår, men har fusket med bloggingen, så jeg må vel ta et skippertak. Først ut er et kort til en guttekonfirmant som jeg laget basert på en av utfordringene på Tønsbergtreffet forrige måned.


Jeg hadde nettopp kjøpt de kuleste bukselomme-diesene fra StudioLight og måtte jo selvsagt prøve dem ut. Jeg har stemplet med et jeansbakgrunnsstempel oppå bukselommen og har laget detaljene med en Copic-tusj, hvit fargeblyant og gullpenn. Guttediesen og tekstdiesen er fra Kort & Godt, klokkediesen er fra Graphic45, stjernediesen er fra StudioLight og arkene er fra Kaboks. Burlap-papiret er fra DCWV.


På innsiden har jeg brukt den store lommediesen fra StudioLight både til å lage en pengelomme og til skrivefelt. 


Da ønsker jeg dere en finfin tirsdag




torsdag 4. april 2019

Lilla Shakerkort (DT K&G)


Igjen har jeg latt meg inspirere av oppgavene i Ett Trykk. Her er et kort jeg laget til teknikkutfordringen i aprilnummeret av bladet, der man skulle bruke to eller flere dies som hovedelement på kortet. Her har jeg vel brukt i alle fall 5, det kommer an på om man regner diessettet jeg har brukt for å lage blomstene som en eller fem dies. Dessverre kom aldri dette bladet i salg som følge av konkursen.


I midten har jeg laget en shakerboks som jeg har puttet både paljetter og glitter oppi. De små rosene som egentlig er hvite og sommerfuglen som egentlig er sølvfarget, er farget med rosegull alkoholblekk. Teksten er stanset ut i rosegull metallic craftstock og de mørke blomstene er embosset med rosegull embossingpulver. De lyse er embosset med embossingglitter. Blomsterfrøene er svertet med distress ink og oxide.

Alle produktene på dette kortet er fra Kort & Godt.


Innstiden er enkelt pyntet med dies og en enkel tekst som er embosset med rosegull embossingpulver. 


Da ønsker jeg dere en strålende aprildag