Følgere

Translate

lørdag 8. juni 2024

Et konvoluttkort med noen ekstra bretter

 

Jeg må si at jeg falt pladask for denne herlige arkserien «Lovely when you read» fra Craft O´Clock. Kombinasjonen av mørkeblått og grønn er  jo bare helt amazing. Det er en stor fare for at det kommer flere kort der jeg har brukt disse nydelige arkene.

Jeg må også takke min gode venninne Anita Noren Kristensen som hadde funnet et tilsvarende kort på Pintrest og som inspirerte meg til å også lage et slikt kort. Det var et kjempegøy format å jobbe med og det er også en stor fare for at jeg kommer til å lage flere slike kort.


På forsiden har jeg valgt et ganske blomstrende ark og ville derfor ikke pynte så mye, da arket gjør nok ut av seg alene. Jeg har bare klippet ut noen blomster og en sommerfugl for en 3D-effekt. De har også fått litt glossy accent på seg. Teksten fra Papirdesign er stanset ut i mørkeblå velourpapir fra Gavlhuset.



Når man åpner opp har jeg igjen valgt å la mønsterarkene få mye oppmerksomhet. Jeg har kun stemplet og stanset ut teksten fra Simple and Basic.

Når man bretter ut de flappene inni, finner man et skrivefelt i midten og to herlige tekster fra Kort & Godt.


Min gode venninne Monica Kirsebom Bø tok bildet av kortet mitt mens jeg holdt på og skrev opp målene på bildet. Veldig kjekt å ha til neste gang jeg skal lage et slikt kort.



Da ønsker jeg dere en strålende og kreativ dag

Kristina

1 kommentar:

  1. Så nydelig kort, elsker fargene, elsker oppsettet. Så reint og nydelig 😍, kan nok hende jeg låner denne layouten her 😍....og ratt kjøper inn litt av de arkene 🤭.

    SvarSlett

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)