Følgere

Translate

mandag 1. april 2024

Et album fra en tur til Manchester

 

Høsten 2022 dro jeg og tre venninner på jentetur til Manchester. Hvorfor vi landet på Manchester vet jeg ikke helt, annet enn at det går direktefly fra vår nærmeste flyplass, Torp. Ingen av oss intersserer oss for fotball… Det var et ønske om å besøke Lavinia sin butikk i Ruthin, Wales, og Manchester var ikke så langt unna, ca 1 time og 30 minutter med bil.


Jeg har laget andre typer album før, men dette formatet passet meg veldig godt. Det var hun ene som var med på denne turen som hadde laget et tilsvarende album for egne mål og gjøremål for 2024, og jeg valgte da å herme etter den ideen, men å bruke den til bilder fra turen vår i stedet.

Manchester har et symbol som går igjen i hele byen, og det er bien. Det henspeiler seg på at det er en arbeiderby, altså working bee. Jeg har derfor valg å bruke den fine papirserien Tell the Bees fra Craft Consortium. Jeg har nesten bare brukt ark fra 6x6-blokken, og jeg har fortsatt ark igjen.

Sugerrørene jeg har brukt på forsiden fikk vi/stjal vi der borte :-)


Hele albumet er basert på formatet 6 x 6 inch. Ryggen på dette albumet er 1 inch bred. Den ble litt i smaleste laget slik at neste album skal ha en bredere rygg.


På baksiden har jeg brukt et KI-generert bilde som jeg har «laget» i Bing.com.

For at dette blogginnlegget ikke skal bli flere mil langt med en million bilder har jeg filmet mens jeg går igjennom albumet.


Da håper jeg dere fikk litt inspirasjon

Kristina 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)