Følgere

Translate

lørdag 17. februar 2018

Ett motiv to stiler (DT CMN)


En av fordelene med å være med i et designteam er at man omgås mange kreative sjeler, og av og til finner man på å utfordre hverandre. Denne gangen har min DT-kollega Lisabeth Vefall i Copic Marker Norge utfordret oss i teamet til å lage to kort i forskjellige stilarter med samme motiv. 

Det finnes jo mange forskjellige stilarter innen papirhobby og jeg lager like gjerne kort i CAS-stil som kort med mange lag. Men jeg oppholder meg nok mest midt i mellom. Jeg lager vanligvis kort med noen lag, men ikke så ofte mange lag oppå hverandre. Når jeg bruker fargelagt motiv synes jeg det er kjekt å lage kortene litt enkle slik at motivet får mest mulig oppmerksomhet.


Så det første kortet mitt er veldig Clean and simple. Jeg har fargelagt motivet og kun pyntet med en papirstrimle fra Papirdesign, et enkelt teststempel fra Norsk Stempelblad og en liten charm fra Kort & Godt. 


Innsiden er enda enklere enn forsiden. Også den teksten er fra Norsk Stempelblad.


Motivet jeg har brukt på begge kortene er fra IndigoBlu og er fargelagt med de samme fargene. De er fargelagt med No Lines-teknikk og da blir de litt forskjellige for hver gang. 
Det neste kortet er mere lag på lag og jeg har brukt blonder, noe jeg sjelden gjør. Her måtte jeg utfordre meg litt for å klare å gå litt "overboard", selv om dette er lagt fra så mange lag og så mye pynt som mange andre er superflinke å få til. Det som var litt utfordrende var jo at motivet skulle ha plass, til tross for alt det andre. Her har jeg også brukt ark fra Papirdesign, noen av blomstene og halvperlene er også Papirdesign sine, metallpynten, bomullstråden og blonden er fra Kort & Godt. 


Innsiden har jeg pyntet med samme oppsett som på forsiden, bare i en litt forenklet utgave. Teksten på innsiden er fra Kort & Godt.

Da ønsker jeg dere alle en kreativ helg

1 kommentar:

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...