Følgere

Translate

mandag 5. august 2019

Cool Chick med Pion (DT CMN)


Jeg kjøpe den nydelige nye arkserien fra Pion design i midten av juni, men så kom hverdagen, med jobb og utearbeid i hagen i veien for at jeg fikk laget noe av den. Jeg har sjelden et klart bilde i hodet mitt når jeg skal lage et kort, men da jeg satte meg ned (eller det vil si la meg ned i sola) for å fargelegge dette motivet, var jeg klar på at det skulle matche de nye Pion-arkene mine. Det er så mye lettere å bruke fargelagte motiv når man har tenkt igjennom på forhånd hvilke ark man skal bruk det sammen med (i motsetning til kortet som kommer på torsdag...).


Fargen på disse arkene er bare helt nydelige, men de er litt vanskelige når det gjelder blomster og pynt som passer til. Men da er det jo fantastisk at det går an å lage blomster selv. Jeg har brukt Heartfelt-settene Flowering Dogwood og Classic Rose. Jeg har laget blomster av kartong (de mørke) og av Foamarian, og så hadde jeg et par til som passet.
Tekststemplet er fra Kort & Godt.


Motivet fra Saturated Canary er fargelagt med disse fargene:
Bukse: BV23, 25, 27 (egenlaget), 29, C9 og V01. Her har jeg brukt activator sammen med en jeans-bit for å lage strukturen.
Skjorte: RV91, 93, 95, 97 (egenlaget), 99
Singlet: BV23, 25, 27, 29, C9
Hår: BV23, 25, 29, V01
Hud: E11, 21, 50, 51, 93
Lepper: E000, 33, R02


Innsiden er enkelt pyntet i samme stil som forsiden.

Da ønsker jeg dere en strålende sommer uke


1 kommentar:

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)