Følgere

Translate

lørdag 17. februar 2024

Bidrag for Copic Marker Norge i 2023


Jeg har vært veldig dårlig på blogging det siste året og nesten ingen av mine bidrag for Copic Marker Norge-bloggen for fjoråret har blitt publisert i min egen blogg. Det ønsker jeg å rette opp i nå. Jeg publiserte bidragene for januar og februar, så her begynner vi med 

Mars 2023

Valgfritt tema var en fargebingo og jeg valgte fargerekken lilla, blå, gul


Jeg har laget en herlig påsketag til flaske. Jeg har brukt ark fra Maja design, egg-dies og stempler fra Papirdesign, motiv fra Sweet Escape design og har laget blomster av Heartfelt-settet Tweet Cherry Blossom.


April 2023

Det valgfrie temaet var å bruke en tutorial i bloggen, og jeg valgte en dyreprint-tutorial.


Jeg valgte et motiv fra Stamping Bella som bare måtte kle en leopard-kjole. Arkene er fra Mintays Glam Rock-serie. Så har jeg embosset noen herlige stempler fra Kort og Godt og Norsk Stempelblad.


Mai 2023

Utfordringen denne måneden var et moodboard man skulle la seg inspirere av, og jeg ble inspirert av fargene.


Her har jeg brukt både mønsterark og klippeark fra Papirdesign, jeg har laget forskjellige blomster av forskjellige Heartfelt-sett og motivet er fra Picket Fence.

Juni 2023

Temaet for utfordringen var «sommer» og hva er vel mer sommer enn IS?!


Her har jeg valgt et stort motiv fra Colorado Craft Company og ark fra Mintay, klippeark, gratulerer-die og klistremerker fra Papirdesign.

Sommerinspirasjon 1


Fisking fra en robåt er virkelig sommeridyll. Motivet er fra Penny Black og arkene og elementene er fra P13.


Sommerinspirasjon 2

Barnedåp er kanskje ikke spesifikt for sommeren, men sommeren 2023 var jeg i barndåp, så da tok jeg det med i sommerinspirasjonen. Motivet er fra Redonkadoodles, arkene er fra Papirdesign, stemplet er fra North Star og navnet er stanset ut av et alfabet fra Tim Holtz. Tåteflaskeformen er en sjablong fra Dutch Doobadoo.


Sommerinspirasjon 3

Skalldyr er vel absolutt et must om sommeren. Dette kortet var et bestillingskort til ei som fylte 60 år som er veldig glad i skalldyr og vin. Her har jeg brukt ark fra 49 And Marked, skalldyrstempler fra en gammel stempelplate som jeg ikke vet produsenten av og tekststempel fra Kort og Godt. Skalldyrdiesene på innsiden, har jeg lånt og vet derfor ikke hvilken produsent de heller er fra.


September 2023

Den første utfordringen etter sommeren, var temaet bare Alt er lov.

Bidraget mitt denne gangen var et kort til ei meget sprek dame som fylte 90 år. Motivet er fra JansDigiStampShop på Etsy, arkene er fra Maja Design, tekststemplene er fra Kort og Godt, tallene er dies fra CreaLies og blomstene er fra Kort og Godt, men farget med Copic Markers for å matche motivet.


Oktober 2023 

Temaet for oktober var «hjul, kjøretøy, fremkomstmiddel», og jeg valgte det mest tradisjonelle alternativet, nemlig bil. Selv om kanskje denne ikke er helt kjørbar.

Motivet er fra FredSheSaid, arkene og utklippene er fra Craft O´Clock, god jul-die fra Kort og Godt som er stanset ut i kjempetykk mosegummi. Tekststemplet er fra Papirdesign.


November 2023

Temaet var «mens vi venter» og allerede i november er det vel mange som venter på at nettopp dette skal skje, at nissen skal komme ned pipa.


Motivet er et stempel fra Kort og Godt, arkene er fra Papirdesign, og tekststemplet er fra Mathia design. Tekststemplet på innsiden er fra Kort og Godt og kvistene er dies fra Gummiapan.


Adventskalenderbidrag 1


Så var vi kommet til adventstiden og tradisjonen tro bidro alle i designteamet med inspirasjonsbidrag hver dag fram til julaften. Mitt først bidrag er kanskje litt annerledes i fargene enn de fleste julekort, men jeg digger denne juleserien fra Mintay som går i grønt og burgunder. Det herlige motivet er et stempel fra Aall & Create og så har jeg laget noen passende poinsettiaer av Heartfelt-sett. Tagene på innsiden er dies fra Crealies og tekststemplet er fra Papirdesign.


Adventskalenderbidrag 2


På mitt bidrag nr 2 denne adventen har jeg endelig fått brukt et stempel jeg slet lenge for å få tak i, nemlig et herlig Lovley Legs-stempel fra Colorado Craft Company. Igjen har jeg laget Poinsettiaer av Hearfelt-sett. Jeg har brukt ark 


Adventskalenderbidrag 3


På det siste bidraget for 2023 har jeg brukt et motiv JansDigiStampShop på Etsy, trærdies og månestensil fra Tim Holtz, god jul-dies fra Papirdesign, reinsdyrslede fra Joy Crafts og tekststempel fra North Star. Jeg har brukt en solid dose med Frantage Shabby White for å illudere snø.

Da er i alle fall Copic-bidragene ute og oppdatert, så får jeg prøve å ta igjen resten også.

Jeg ønsker dere en kreativ helg
 Kristina 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)