Følgere

Translate

torsdag 15. februar 2024

Harry Potter brettekort (DT CMN)

 

Når en kollega som er litt over gjennomsnittet Harry Potter-fan, fyller 30 år, da måtte det jo bli et litt magisk kort. Dette kortet er inspirert av et album laget av ei veninne, bare med litt færre utbrettinger, men likevel gjør det mye mer ut av seg enn et vanlig kort. 


På forsiden har jeg brukt de store tallene fra CreaLies som jeg elsker, tekstdie fra Papirdesign og to motiver fra en free coloring page jeg fant på nett, men som jeg ikke finner igjen nå…. Dette kortet er mitt bidrag til denne månedens utfordring hos Copic Marker Norge. Fargene jeg har brukt er: 
Hatt:  E23, 25, 27, 29
Hud: E000, 00, 04, 11, 21, 33
Rødt: R56, 59
Gult: Y38, YR27
Genser: T1, 3, 5
Kappe: T3, 5, 7, 9
Skjorte: T0, 1 og blender
Hår: E25, 27, 29, 79
Øyne: B95, 99


Jeg har festet magneter bak mønsterarket og mellom lagene på tallene, slik at tallene fungerer som lås. Bak tallene har jeg stanset ut en vimpel fra Gummiapan og stemplet på en tekst fra Kort og Godt. Og en liten konvolutt har jo en stor rolle i Harry Potter-universet. Mønsterarkene er fra Paper House.


På venstre innside har jeg laget plattform 9 3/4. Jeg har brukt to forskjellige embossingfoldere fra Tim Holtz for å lage murveggen. Koffertene er laget av rektangler og deltaljer fra Gummiapan-dies. På høyresiden har jeg brukt tekst fra Mathia design, motiv og klistremerker fra Paper House. Men dette kortet brettes enda mer ut enn dette.


Siden med Gryffindor-plakaten brettes opp, og avdekker to nye sider. Her har jeg brukt flere ukjente dies, men Harry Potterfiguren er fra Warner Bros. Den har jeg stanset ut mange ganger i forskjellig farger og klippet ut slik at jeg kunne sette sammen og få forskjellige farger på klærne, og de ulike delene av figuren. Teksten på banneret er fra Kort og Godt og er embosset med et nydelig embossingpulver som heter Vintage Pearl. 


Her er kortet fullstendig brettet ut. Jeg har laget meg et skrivefelt i midten med et lite tekststempel fra Kort og Godt. Navnet på jubilanten måtte jo med, og tallene er fra et Tim Holtz-alfabet,


På baksiden har jeg bare satt noen klistremerker fra og mitt personlige stempel.

Da ønsker jeg dere en kreativ dag

Kristina 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)