Følgere

Translate

onsdag 1. mai 2024

Noen konfirmasjonskort fra et par år tilbake

 

Som sagt så jobber jeg med å ta igjen en del blogging, og stadig dukker det opp kort som mangler i bloggen. Mai er jo høysesong for konfirmasjoner, så i dag vil jeg dele noen konfirmasjonskort jeg laget for et par år siden til flere konfirmanter. 


Her er er er kort der jeg har brukt ark fra Papirdesign, buksedie fra ByLene, tagdies fra Crealies og tekstdie fra Kort & Godt.
På innsiden har jeg brukt et tekststempel fra Norsk Stempelblad og jeg har laget en pengelomme på den ene siden.Dette er et bestillingskort til ei som driver med seiling. Bildet fant jeg på nettet. Arkene er fra Maja Design, tekstdie fra Kort & Godt, stempel fra Papirdesign og sirkeldie fra Simple and Basic. Jeg har laget blomster av ulike Heartfelt-sett. 
På innsiden har jeg satt inn navnet med et alfabet fra Tim Holtz, kantdies fra Spellbinders og et tekststempel fra Kort & Godt.Dette kortet var til ei rocke-jente og da passet det jo godt å bruke arkserien Glam Rock fra Mintay. Konfirmant-teksten er stanset ut i sort mosegummi. På innsiden har jeg brukt et stempel fra Kort & Godt.Her er et kort jeg laget til en fotballgutt. Ark fra Papirdesign, bilde fra Maja Design, tekst fra Papirdesign og nett fra Marianne design.
På innsiden er det en pengelomme og et teksstempel fra Papirdesign.


På baksiden har jeg satt en siluett fra Kort & Godt.Enda et kort til en fotballgutt. Ark fra Papirdesign, motiv fra Maja Design og tekst fra Kort & Godt. Stemplet på innsiden er fra North Star.


Her er også en siluett fra Kort & Godt.Et nytt guttekort med ark og siluett fra Papairdesign, tags fra StudioLight og tekst fra Papirdesign.
På innsiden har jeg brukt et stempel fra Kort & Godt, stjerner fra Papirdesign og fra StudioLight.


Da håper jeg dere får en kreativ dag

Kristina 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)