Følgere

Translate

onsdag 19. juni 2024

Two fold panel card med mal

     


Jeg har sett mange som har laget slike kort som dette i det siste, men har ikke funnet noen som har delt malen. I forigårs fant jeg en mal, men når det står at man skal begynne med et ark på 5 1/2 inch x 11 inch, da napper det litt i tvangstankene mine. Det er jo helt ulogisk og innebærer bare en masse ekstra kutting og svinn når man bruker 12x12 ark. Så jeg laget meg en mal som tar utgangspunkt i en base på 6x12 inch. Den finner du nederst i innlegget.For noen dager siden ble jeg spurt om å lage et bryllupskort, og da begynner hodet mitt å spinne med en gang. Hva har jeg av ark, hvilket type kort skal jeg lage, og ideene poppet opp en etter en. Og særlig siden jeg har kjøpt meg så masse nye fine ark i det siste. Og da spiller det jo ingen rolle om forespørselen kommer på litt kort varsel, så nå har jeg altså fått laget et tredje bryllupskort, slik at hun som ønsket et kort kan velge.


Dette kortet er laget med ark og ferdig utklippede elementer fra ScrapBoys. 


Ja-diesen er fra Gavlhuset.


På innsiden har jeg brukt en rammedies fra MemoryBox, et lite tekststempel fra Kort og Godt, og et større stempel fra North Star. Stemplet på en av «baksidene» er også fra North Star. Alle stemplene er embosset med Black Sparkle embossingpulver og de sorte utstansede elementene er stanset ut i glitterkartong fra Kort & Godt.


Her kommer malen. Start med et ark på 6x12 inch. Så scorer du på 11/2, 15/8 (slik at du får en rygg på 1/8), 6 og 10. Og brettes som vist på «malen» min. (NB! malen min er ikke 6 inch høy, jeg brukte bare en rest jeg hadde liggende) Jeg har ikke laget rygg på mitt kort og når jeg brukte både panel og mønsterark på alle sidene ble det alt for tykt. Jeg hadde egentlig tenkt å pynte med flere utklippede elementer, men det hadde blitt umulig å lukke da.

 
Håper denne malen var forståelig.

Da ønsker jeg dere en strålende og kreativ dag

Kristina

1 kommentar:

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)