Følgere

Translate

lørdag 12. oktober 2019

En eksplosjonsboks av restepapir!


Jeg fortsetter å med restepapir-prosjektet mitt og i dag vil jeg vise dere en eksplosjonsboks jeg har laget av rester og av blomster som jeg har laget tidligere og som bare har ligget i skuffen, til nå.


Så kan du jo si at det ser ikke ut som om jeg har bare har brukt rester, siden alle sidene på boksen er dekket med samme mønsterpapir fra Maja Design. Men det har seg slik at laget opp for mange kit til en Make and Take med 10x10-kort for en tid siden, som jeg nå har fått bukt med. Både mønsterarkene og de sorte panelene er fra disse kitene som har fått nytt liv i en boks. Men jeg skal innrømme, og det sier seg nesten selv, at basen til boksen er laget av et helt 12x12-ark. Mønsterarkene med Gratulerer på er fra Kort & Godt.
 

På lokket har jeg fått brukt noen hjemmelagde blomster som jeg har laget av Heartfelt Creations dies- og stempelsett. Disse har jeg hatt liggende en god stund, så nå er det godt å få brukt dem. Teksten fra Kort & Godt er embosset med glitrende svart embossingpulver. Klokkediesen fra Graphic45 er stanset ut i svart mosegummi.


Teksten gratulerer er en dies fra Papirdesign, og klem er en dies fra Kort & Godt. Begge er stanset ut i svart mosegummi.


På innsiden har jeg laget en liten gaveboks av en dies fra Kort & Godt som er dekorert med forskjellige blomster. Også her har jeg brukt noen hjemmelagde blomster som jeg har hatt i skuffen min en stund. Liljene er en dies fra Spellbinders. Siluettdiesene fra Kort & Godt er stanset ut i svart mosegummi. Sirkeldiesene  er fra Papirdesign, mens teksten er fra Norsk Stempelblad.


Jeg leverer dette kortet til Scrappelyst grublis for Oktober der tekster skal være hovedfokus og til Kreativ Scrapping - Rosa måned.

Da ønsker jeg dere en strålende lørdag

3 kommentarer:

  1. Utrolig flott eksplosjonsboks:) Flott bruk av rester. Takk for at du deltar i vår utfordring hos Kreativ scrapping:) Klem fra DT Gunn Anita

    SvarSlett
  2. Nydelig boks. Ingen kan se denne er laget av rester. Takk for at du er med i Kreativ Scrapping sin utfordring :) Klem fra DT Ida Kristin

    SvarSlett
  3. Knallflott boks! Tusen takk for at du deltar i grublisen vår hos Scrappelyst :-)

    SvarSlett

Jeg setter alltid pris på at du legger igjen en kommentar :-)